• icon1. Nilüfer Sk. No:5, 16369 DOSAB/Bursa
  • iconinfo@ertev.org

Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfı

icon

Bize Ulaşın

+90 224 280 20 00

Eramus+ Okul Eğitimi Proje Toplantısı Yapıldı

Eramus+ Okul Eğitimi Proje Toplantısı Yapıldı

Toplantıda kurum yetkilileri hazır bulundu.

 Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz Ekolojik-Akıllı Okullara Geçiş Sürecinde STEAM Odaklı kitlerin geliştirilmesi projesinin tanıtım ve sunum toplantısında  Vakıf Başkanımız Sn. Fahrettın GÜLENER, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Gürhan ÇOKGEZER, Vakıf Müdürümüz  Sn.İpek DİNCEL, Sn.Sencer ÖZDEN, Sn.Oya GÜLER ve Sn.Veli Cihad ELYAK  yer aldı.

  Kısa adı ECO-SMART(EKOLOJİK-AKILLI) olan Erasmus+ Okul Eğitimi projesi ile amaç sivil toplum-sanayi-devlet işbirliğini arttırarak yenilik geliştirme ve politika üretmektir. Osmangazi İlçesinde bulunan  kurumlardaki eğitimcilerin mesleki ve STEM becerilerini geliştirmek projenin ana faaliyetidir.  Proje kapsamında sağlayacağımız STEAM-Maker eğitmen eğitim programı ile farklı alanlarda görev yapan uygulayıcılara, Robotik Eğitimi, Arduino, 3 Boyutlu Tasarım ve Katmanlı Üretim Teknolojileri alanlarında ve içerik geliştirme konusunda teorik ve pratik boyutlarıyla bilgi, beceri ve yetkinlik kazandırmak hedeflenmektedir.

  Projemizin somut çıktılarından simülasyonlar ve e-öğrenme portalları geliştirerek bütün okulların kullanımına açılacaktır.